This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

VELKOMMEN TIL LILLE FLO

OM OS

Lille Flo er skabt af en drøm, der har levet i vores hjerter i længe.  En drøm, der har krævet mod at gøre til virkelighed, men som gudskelov nu endelig får lov at udfolde sig. Og nu har du så fundet vej til Lille Flo - vores fine lille univers. Af hjertet tak for det!

Vi havde længe syntes, at det var svært at finde tøj til særligt vores søn i det udtryk og med den pasform og kvalitet, vi ønskede. For os har det nemlig altid været afgørende, at han ikke bare ser dejlig ud i sit tøj, men også har det sådan - og at han frit kan udfolde sig, når han er ude på hverdagens små eventyr. Det er derfor også altid med det fokus, at vi udvælger tøjet, du finder hos Lille Flo.

Vores koncept er, at kun sælger et begrænset antal af hver style. Både fordi vi ønsker at det skal føles særligt at give sit barn tøj på fra Lille Flo; at det skal være tøj, som skiller sig lidt ud. Samtidig fordi vi ønsker at minimere vores indkøb og transport af varer så meget som muligt for ikke at bidrage unødigt til både overforbrug og -produktion.

Hos Lille Flo finder du nøje udvalgt børnetøj. Både hvad angår udtryk, pasform og kvalitet. Du finder - hvis vi selv skal sige det - skønt børnetøj til hverdagens små eventyr.

Endnu en gang - tak fordi du er her.

Du er så hjerteligt velkommen!

Kærligst,
Lille Flo.