This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

VELKOMMEN TIL LILLE FLO

HANDELSBETINGELSER

BETALING

Lille Flo modtager betaling med VISA, Mastercard og Mobilepay.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inklusiv moms.

 

LEVERING

Lille Flo tilstræber at afsende ordrer inden for max 3 dage, men oftest sendes ordrer allerede afsted samme dag eller næstkommende hverdag. I perioder med ekstraordinær travlhed fx i forbindelse med udsalg eller nye kollektioner kan der opstå længere leveringstid. Vi sender til hele Danmark med GLS. Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller i en pakkeshop alt efter hvilken løsning, du som kunde vælger. OBS: Hvis der ikke er plads på dit valgte udleveringssted, vil din pakke blive flyttet et andet nær dig. hvilket du får besked om. Vi leverer ikke til udlandet (ej heller også Færøerne og Grønland) på nuværende tidspunkt, men kontakt os gerne, hvis du har et ønske om dette.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-5 hverdage efter bestillingen.

 

FEJL I ORDRE ELLER BESKADIGET FORSENDELSE

Vi gør os umage med at pakke jeres ordre, men skulle det ske, at du modtaget en forkert vare eller at er der andre problemer med din ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@lilleflo.dk - så vi kan få det løst hurtigst muligt.
 
OBS: Husk altid at tjekke din forsendelse ordentligt før du skriver under hos GLS. Så snart du har underskrevet, har du accepteret varen uanset om forsendelsen er beskadiget eller ej. Hvis du oplever at din pakke er beskadiget under forsendelsen, skal du således IKKE underskrive på modtagelse, men i stedet kontakte os med det samme - så finder vi en løsning hurtigst muligt.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-5 hverdage efter bestillingen.

 

RETURRET

Ønsker du at returnere dit køb, gives der 14 dages fuld returret. Perioden regnes fra den dag du modtager din ordre. Ønsker du at returnere, skal du give os besked om hvilke items, du ønsker at returnere samt oplyse os dit ordrenummer på: info@lilleflo.dk. Herefter kan du købe et returlabel her:

https://return.shipmondo.com/lilleflo

Vær opmærksom på, at returneringer kun accepteres, hvis varerne returneres inden for tidsfristen, i ubrugt stand og i forsvarlig indpakning.
 
Du bærer som kunde selv risikoen for returforsendelsen indtil vi har modtaget den. Vi anbefaler derfor, at du benytter linket ovenfor og bestiller et returlabel til GLS herigennem. På den måde kan du få hjælp og erstatning skulle uheldet være ude. Ønsker du selv at stå for returfragten anbefaler vi uanset at du vælger en leveringsmetode med forsikring. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og du kan heller ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen. Vi går i gang med at behandle din returnering så snart vi modtager den.

 

BYTTE, REFUSION OG REKLAMATION

Vi bytter ikke varer, så i tilfælde af, at du ønsker en anden størrelse eller farve fx bedes du lave en ny ordre og returnere den oprindelige ordre, som du så vil få refunderet så snart vi modtager den. Beløbet vil blive tilbageført til den oprindelige betalingsmetode.

Hos Lille Flo har altid 2 års reklamationsret gældende fra den dag, du modtager varen. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. 

  

GENERELLE OPLYSNINGER

Lille Flo
CVR nr.: 36653299

E-mail: info@lilleflo.dk